Címkék

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

rózsaszínes

A pesszimista egy rosszul informált optimista, a pohár pedig igenis félig tele van. Sőt. Ahogy itt is látszik: minden jóban van valami még jobb, Úgy pedig még sohasem volt, hogy sehogy se lett volna. tehát: A világ rózsaszín szemüvegen keresztül. Azaz: nőjjön a Globális Boldogság Index!

Frissss

Linkblog

Orbán Viktor is rózsaszín szemüveget hord!

2008.02.13. 22:41 | rózsaszínes | Szólj hozzá!

Címkék: orbán gyurcsány ferenc viktor urna évértékelő karakter fia kánaán szavaz magóg

Örömmel és áhitattal, néha elérzékenyülve hallgattam a nemzetnemlehetellenzék vezérét. Jó volt végre megbékélésről, közös jövőről, az igenek akarásának optimizmusáról hallani. Blogom, nem is titkolhatom, ebből a célból született. Hogy egyszer s mindenkorra leradírozzuk a házfalakról a rosszabbulélünknéniket.

/upload/gallery/28/_2887/MP084967.jpg

Ma, látva a hallgatóság soraiban a sok életerős, vidám, tettrekész és igent ixelni kész fiatalt, öregembert - megerősödött az én hitem is. Hiszen, ahol ennyi életbölcsesség, alázat, felelősségvállalás, tapasztalat tud egyszerre, egy tornateremnyi szívként együtt dobbanni, ott a tagadás, a negatív erő vereséget kell, hogy szenvedjen.

Jajj, de boldog nap ez!

Köszönöm! Igen! Igen! Igen!

Még! Sok, sok ilyet elnök úr!

Francba a karakteres politizálással, a markáns különbözéssel! 

Ez, kell. Egy beszéd, amelyet akár Gyurcsány Ferenc is elmondhatott volna. Rózsaszín szemüveg nélkül is boldog jövőkép, mely valamennyi emeszpés szavazót kézenfogva vezet a urnákhoz, sőt még a szavazóhelyiségben is atyai gondviseléssel fogja a kezét, hogy nehogy rosszul ixeljen.

Csapból is kolbászként folyó kánaán. Ez kell a népnek! Igen!

Hejj, de Magóg fia vagyok én.

 

GBI szerintem: (2/5)
GBI szerinted: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsaszinszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr82338377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása