Címkék

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

rózsaszínes

A pesszimista egy rosszul informált optimista, a pohár pedig igenis félig tele van. Sőt. Ahogy itt is látszik: minden jóban van valami még jobb, Úgy pedig még sohasem volt, hogy sehogy se lett volna. tehát: A világ rózsaszín szemüvegen keresztül. Azaz: nőjjön a Globális Boldogság Index!

Frissss

Linkblog

Szili Katalin pozícionálódik

2008.01.29. 12:12 | rózsaszínes | Szólj hozzá!

Címkék: orbán gyurcsány pokorni kósa baja kiss navrasics hillary clinton szekeres egyesült államok szili katalin barack obama

De jó! Megint van ok az örömre:

A hétvégi, szűk körű tanácskozás során Szili Katalin egy belvárosi irodában pozícionálódott. Ha jól értem a dolgot, akkor kollégáival együtt a saját szerepét próbálták meghatározni a Fenntartható Fejlődés Nemzeti Tanács elnökeként. 

Nem belső ellenzék, nem kormány fikázás, nem palotaforradalom.

Pedig az még jobb lenne. Igenis, minden pártban, függetlenül attól, hogy ellenzéki vagy kormányon lévő párt, tessék néha teret engedni más elképzeléseknek is. Miért kellene Szili Katalinnak mindig, mindenben egyet értenie Gyurcsány Ferenccel? Csak azért mert a Gyurcsánnyal egyet nem értés pozícióját már kisajátította egy Orbán Viktor nevű állampolgár? Szerintem azért a #000000 és a #ffffff között akad még néhány árnyalat. Igaz, azok szürkébbek, de lehet, hogy épp oly értékesek.

Tessék szépen példát venni az Egyesült Államokról! Ott egy fiatal fekete férfi és egy öreg fehér nő, már minden rosszat elmondott a másikról - aki, meglepetés, a párttársa - csak azért, hogy az emberek, lassan írom, hogy megértsem: A Z  E M B E R E K, eldönthessék, hogy melyikőjük lenne alkalmasabb elnökjelöltnek.

Szinte látom magam előtt Kósát, Navrasicsot, Pokornit, Kisst, Baját és Szekerest, ahogy vidéki turnéjukon, megyéről-megyére járva egymás kezébe adják a mikrofont, míg valamelyikőjükre azt nem mondja az Istenadta Nép:

Te kellesz nekünk!

Szili Katalin jelentős lépéseket tesz ezen gyakorlat elterjesztésének irányba, ezért töltekezik boldogsággal a szívem ha botladozó lépteire gondolok.

Csak így tovább! Éljen a demokrácia, a sötétszürke és világosszürke választók közös hatalma!

 

 

GBI szerintem: (4/5)
GBI szerinted: (3/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsaszinszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr82316152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása