Címkék

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

rózsaszínes

A pesszimista egy rosszul informált optimista, a pohár pedig igenis félig tele van. Sőt. Ahogy itt is látszik: minden jóban van valami még jobb, Úgy pedig még sohasem volt, hogy sehogy se lett volna. tehát: A világ rózsaszín szemüvegen keresztül. Azaz: nőjjön a Globális Boldogság Index!

Frissss

Linkblog

Globális boldogság és ingerküszöb

2008.02.17. 11:41 | rózsaszínes | Szólj hozzá!

Címkék: orbán gyurcsány fábry szamár sándor függetlenség koszovó lendvai ildikó

Mai boldogságomat, a velem született optimizmus és pozitív szemlélet mellett, a rózsszínszemüveg blog eddigi látogatottságának és a vele kapcsolatos befektetett munkámnak az elemzése táplálja. Meg is osztom gyorsan veletek ezen elemzés néhány eredményét, hadd örüljetek Ti is:

1. Hétvégéken, szemmel láthatóan kevesebb rossz hírt közvetít a média! Hétvégén nincsenek árvizek, hurrikánok, földcsuszamlások, mintha a kegyes Föld Anya is kivenné a neki járó szabadnapot. Azt nem is merem feltételezni, hogy a nyájas fogyasztót a hétvégi foglalkoztatás plusz terheinek a profitabilitásra gyakorolt negatív hatása zárná el az alanyi jogon járó tájékozottság elérésétől. Remélem, hogy nem alantas üzleti érdekek állnak a hétvégi hírblokkok semmitmondó beszámolói mögött!

2. Hétvégéken politikusaink is megszeretik egymást, sokkal kevesebb marhaságot hordanak össze, mint a dolgos hétköznapokon. (lásd még: http://rozsaszinszemuveg.blog.hu/2008/02/04/sikeres_akarsz_lenni_a_munkadban_ne_dogozza)

3. Blogom olvasóit nem érdekli hogyan oldom én itt meg a világgazdaság legnagyobb problémáit, miként építek hidat magyarországi jobb és bal oldal közé, milyen energiákat szabadítok fel, nap, mint nap a Globális Boldogság Index növeléséért. Nem. Az olvasót egy dolog érdekli: mit mondott Fábry Sándor a kanca szamárról és Lendvai Ildikóról.

Nos, ennek örülök én 2008. február 17-én. Mert az, hogy ma megint születik egy (reméljük) európai állam, és ezentúl nem kell egy ENSZ katona minden albán és szerb lakos mellé Koszovóban, az minket Magyarokat nem nagyon érdekel.

Mi ezeken a problémákon már rég felül emelkedtünk. Az, hogy mit mond Orbán vagy Gyurcsány, abba már belefáradtunk. Az, hogy esik a forint, hogy recesszióba süllyed-e az USA gazdasága, annál fontosabb nekünk a vizitdíj, meg a tandíj. De az, hogy mit mondott Fábry Sándor a kanca szamárról és Lendvai Ildikóról - na, ez már hír. Ez eléri a Győzike són, TomCat-en, Magyar Gárdán és Fekete Dákón edzett ingerküszöbünket.

Jól van ez így. Gond egy szál se. Tekintsünk, szokás szerint, derűsen a dolgos hétköznapok elé. A média munkásait meg arra kérem, hogy toldják meg még a hétvégét egy kicsivel. Megérdemelnének még egy pár nap pihenőt. Aztán szerdán ha van kedvük, írják meg a heti gondot és szenzációt, hogy csütörtökön elhúzhassanak megint a jól megérdemelt hétvégi szundira. Egyből szebb lesz a világ!

GBI szerintem: (4/5)
GBI szerinted: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsaszinszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr89342559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása